Hyra frisbee?


Du kan hyra en lättspelad frisbee för 25 kr på Ymergårdens kansli, de har dock oregelbundna arbetstider så ring kansliet först på 033-248924. (Normalt öppet vardagar 08:00-16:30). Sommartid kan möjligheterna vara större då vi har feriearbetare på plats. Scorekort/bankarta kan skrivas ut här.


Ladda ner appen Udisc för att föra score och se hålkartor på Ymergårdens discgolfcenter, och hitta även till andra banor i världen!


Vid spel på Ymergården tillkommer banavgift på 75 kr per person vilken betalas med swish eller paypal enligt skyltarna vid utkast 1.

Boka aktivitet


Har du ett företag, eller är med i någon förening, herrklubb, tjejklubb eller annan grupp och vill prova på frisbeegolf? Bra idé! Kom ihåg att vi är en ideell organisation så vi kan inte alltid tillgodose alla behov. Vi erbjuder (normalt sett) två alternativ:


Alternativ 1:

Ymer frisbee-representanter introducerar sporten och banan. Kort teknik/materielgenomgång. Därefter skickas grupperna ut på banan med scorekort. För varje 10 deltagare ingår en disc som pris som gruppen får dela ut efter att spelet genomförts. Lånediscar lämnas därefter i vår brevlåda vid frisbeestugan.


    • Scorekort, lånediscar (frisbees) och greenfee  ingår.
      Pris: 150 kronor per deltagare.


Alternativ 2: 

Samma som ovan, men vi står även för mat och dricka efteråt. Ymergrillade hamburgare serveras. En fast tid bestäms när maten ska serveras för att förenkla för alla deltagare.


    • Pris: 250 kronor per deltagare.


Något som borgar för bra instruktioner är att vi har ett flertal av frisbeesportförbundet utbildade och certifierade instruktörer!

Speltid: Cirka tre timmar (beroende på antalet deltagare och era egna önskemål)För frågor och bokningsförfrågan använd formuläret nedan

alternativt skicka ett mail till Roger Kasselstrand


 
 
 
Alternativ 1
Alternativ 2