Sponsorer

Facebook

Medlemslogin

Våra banor

ymergardens-dgb.jpg

Välkomna till Ymergårdens discgolfcenter! Detta är vår huvudbana där det bjuds på ordentlig utmaning jämfört med stadens 9-hålsbanor. 

Från och med 2016 består vårt discgolfcenter av 27 hål. Prova gärna hål 19-27 också: De är riktigt trevliga!

OBS! Ymergårdens Discgolfcenter är en betalbana. Spelavgifter swishas till 123 422 80 86. Mer information finns vid utkast 1 eller här!

Passa på att göra ett besök på Borås bästa discgolfbana när ni är i närheten!

bana_fjardingbanan.jpg

Välkomna till frisbeegolfbanan i Fjärdingparken! Här spelar vi stora delar av banan på parkens öppna ytor med chans att få lägga en del kraft bakom sina utkast. Inslag av lite snävare utkast får man på hål 5 och 6, vilka kräver god precision.

Varma och soliga dagar är parken vanligtvis välbefolkad vilket betyder att man måste visa extra hänsyn och vara uppmärksam på eventuella snedkast.

Ramnabanan

Välkomna till frisbeegolfbanan i Ramnaparken! Tätt mellan träden och hotande vatten i form av Ramnasjön gör denna bana till en rolig utmaning för både nybörjare och lite mer vana spelare. Du kastar både brant nerför (på hål 5) och brant uppför (på hål 2) vilket bidrar till variation i kasttekniken. Hålen är något kortare än vid många andra banor, så goda möjligheter finns att med lite tur göra en hole in one!

Karta uppdaterad med ny håldragning av hål 7 och 8!

 

bana_svenljungabanan.jpg

Välkomna till Svenljungas frisbeegolfbana! Detta är förmodligen den svåraste av de tre niohålsbanorna. Karaktärshål är hål 7, där man kastar från en liten klippavsats över en fotbollsplan, samt det svårbemästrade hål 9 som spelas i en riktigt mustig uppförsbacke till banans högsta punkt!

Banan är mycket utmanande för Mogaskolans elever, men även lite lurig för den erfarne spelaren.